04.04.06

misvärkon

noh. algatuseks pole tükk aega grafomaanitsenud. siis on igasugu asju poliitikas juhtunud (ei koti eriti). siis on igast muid asju kah toimunud (olenevalt levelist kotib küll). ja ilgelt kiire on kogu aeg (vat see on nõme).

ja täna avastasin, et film(id), mida jubedalt tahaks rahus algusest lõpuni vaadata on vaatamata. hetkel pean silmas Kill Bill vol 1 ja vol 2. vol2 jookseb hetkel telekast aga kuna prioriteedid on mujal siis katkendlikult vaatama kah ei hakka. pigem on abiks amazon.co.uk ja DVD mängija.

ja siois hakkasin mõtlema, et millas ma millalgi midagi korralikult telekast vaatasin. ei suutnud heasti meenutada. võibolla mõni üksik osa Sõpradest. vähemalt viimase kuu aja kontekstis. ja kui pikemalt tagasi mõelda siis mitte persetki. peamisteks põhjusteks:
- kui telekast midagi vaadatavat tuleb, siis mul on parematki tegemist
- arvutinurk samas toas kus suur telekas
- telekast ei tule tegelt suurt sittagi

persse, isegi magamistoa laes asuvast telekast ei ole mingit kasu. kui ma sinna tuppa jõuan siis on loetud sekundid silmade kinnivajumiseni. ja pealegi sellisel ajal näidatakse telekast ainult sahinat tavaliselt.

aga ongi hea. sest tänased testid näitavad, et viimane aeg ilmselt on minna uuesti silmaarsti juurde ja lasta oma prillid ümber vaadata. võimalik, et erikuradihüperultraklaaside paigutamine raamide sisse oli viga ja tuleb veel üks sarnane investeering teha. pljäät.