07.07.06

puhkus alaku nüüd :)

nii. hakkas pihta. kolm nädalat vabastust hommikul seitsmest ärkamisest ja öösel 2-3 paiku magama minekust. nüüd saab seda vabatahtlikult teha. ennast tundes unustan vähemalt esimesed kaks nädalat äratuskella disablemata ja viimasel nädalal on juba rutiin ilma kellata ärgata.

ega ma täpselt ei mäletagi millal sai viimati puhatud. noh, puhkuse mõttes. veebruari paaripäevane suusatripp ei kvaifitseeru. eelmise aasta parasummer heasti kah mitte. enne seda töökohavahetus ja kolme aasta puhkuserahade tagantjärele kättesaamine ühekorraga töölepingu lõppedes peaks kah ütlema kõik mu eelmise rezhiimi kohta. ja isegi viimane pikem (3-nädalane reis @ 2001) olin ma suuremosa hommikutest ja õhtutest interneti sees ja aitasin tööl inimesi hädast välja.

nüüd läheb pistik seinast vähemalt 2,5 nädalaks. pühapäeva hommikul laeva peale ja 27.07 tagasi laevaga. võibolla vahepeal saadan siia mõne pildi (kui wifi leian) ja võib juhtuda et mingil meeltesegadushoo najel loen emailid kah läbi (kui wifi leian).

lõplik (reisi käigus korrigeerimisele kuuluv trajektoor) on siis selline (piirkonniti):
eesti, rootsi, taani, saksa, itaalia, prantsusmaa (monaco), itaalia, sitsiilia, austria, tsehhi, saksa, taani, rootsi, eesti. vahepeale jääb võibolla natuke langevarjumist ja võibolla natuke surfamist. näis.

nägemiseni.