24.12.04

ja ongi jõõlad käes

ei kulunud aastat ja ühte päevagi, kui juba jälle jõõlad.

kuna ma pole nii osav kui parasiil, või nii pikslimaias kui wolli, siis ma ei hakka ka kaarti tegema. nagunii tuleks kole. aga kõigile, kes mingil imelikul põhjusel siin lehel vahest käivad - ilusaid ja väärtuslikke (mitte vaid rahaliselt!) kinke. maailma kõige paremat saabuvat aastat. rahu ja ilu teile südamesse. ja ärge laske kellegil endale hinge sittuda - nii on kõigil lihtsam.

kuna see aasta ma ilmselt enam siia ei jõua kirjutada, siis aastakokkuvõte samasse. jube tegus aasta oli. TANK Air 2004 (kus kahjuks demo läks vett vedama), hooaja esimesel loadil osalemine SLK korraldatud hüppepäeval, Reformierakonna demole ilus maandumine, Piibe lennupäevadel puu otsa maandumine, parasummeril M-i tandemi vaatlus otse õhust. hüppehooaja paraku keeras perse esiteks piibe ja teiseks korteriremont, millest tekkis silmapõletik. aga eks neid aastaid veel jagub õnneks ;)
hüppevälise tegevusena korteriost ja remont (95% valmis, kamin ja köögimööbel veel puudu, tegijate taga), autoost (oi, lahe auto on) ja nii mõnedki meeldivad hetked meeldivate inimeste seltsis. olge te kõik tervitatud, kes endid ära tunnete.

i love you all!