13.11.04

Postimüügikataloogid ja Onu Remuse jutud

Sai siis kah tellitud Halensi postimüügikataloogist asju. Vanainimeste värk. Õigemini, sain teada, et kodused tellisid mingeid suht mõtetuid asju sealt (lisaks vajalikele, et minimumsumma täis saaks) ja kuna vajalikke asju on kah vaja, siis sai tellimus ümber tehtud. Enivei. Minumeelest on vajalikum see, et magamistoas oleks korralik musakeskus, kui see, et riiulis oleks mingid imelikud mütsid-sallid, mida keegi ei kanna.

Igatahes, täna tuli pakk. Poolenisti, aga ikkagi tuli. Seega sai poisile tuppa sanga, millega CD-sid kuulata enne magamaminekut. Järgmine probleem - plaadid kõik plika toas. Ja neid saaks sealt ära ainult kasutades käeraudu ja radiaatorit korrelantsis plika kätega. Väike google ja mroosi lehelt kaks tundi onu remuse jutte plaadile kribatud. Eeldatavasti ei rikkunud ma kellegi autoriõigusi, kui ma internetist kistud audiovisuaalteose plaadile kribasin. Soovitan soojalt, oma lapsepõlves ma kuulasin antud vinüülid ribadeks ;)

Linki ei anna, google.com -> "Onu Remuse jutud" -> esimene vaste. Kui selgub, et tegevus ebaseduslik, siis ilmselt läheks vangi, kui annaks lingi. Viidet ei mäleta, aga hiljuti esitati ühele austraalia kutile süüdistus autorikaitse all olevatele teostele viitamise eest $500 millioni trahvinõue kohtus.