26.07.06

back in the u.s.s.r. ups.. sweden


back in the u.s.s.r. ups.. sweden
Originally uploaded by cal6.
hommikul napilt praami peale. ausalt olime kindlad et laev läheb ilma meieta minema ja 2h ootamist on kindel. aga läks heasti, saime peale. siis natuke taanit ja jalutuskäik copenhagenis (hääldatakse kööbnhaagn kohalikus dialektis). t6sine multikultuurne taskuvaraste paradiis. ja ilusad torniga majad :) suutsin ennastsalgavalt siiski rahakoti ja fotoka säästa (nagu näha ka telefoni).

peale urbaniseeritud keskkonna ja selle shoppingtsenteri kylastamist taaskord tunnel ja sild mis eraldab taanit rootsist (ja maksab räiget raha) oli 400km teid meie ees et eelmise rootsi ööbimikoha lähedusest kämp leida. woohoo, lahti oli. ja peale 100-sekise skandinaavia kämbikaardi (lisaks kämbitasule)lunastamist oli v6imalik ka auto randa ajada. nyyd lebo ja homme 6htuks laeva peale ja siis koju, oli ka aeg. v6ibolla natuke korduvalt nähtud stockholmi kah vahepeal.

muide - kui k6ik saab mingi hetk peeti minna siis murphy järgi ta sinna ka läheb - finantside jagamine deebet, krediitkaardi ja sularaha vahel erinevates valuutades reisi l6puks maksis kätte - bensukas jäi hale mulje kui ykski kaart läbi ei läinud ja paagitäie jagu yhegi lähivälismaa paberit kah polnud (shveitsi raha ei sobinud). igatahes statoili trollid konfiskeerisid kiirelt mu id-kaardi ja asusid asja uurima. gprs+hanzanet+ylekanne tagavarakontolt päästsid siiski olukorra l6puks. a kohalike meelest olin ma kriminaalkurjategija staatusest millimeetri kaugusel :) loo moraal - vahest on kasulik kontrollida finantse mitte pimesi loota et kuskil ikka midagi on :)