21.07.06

cest la vie


cest la vie
Originally uploaded by cal6.
hommikul kamad kokku ja udjama. udjasime monaconi välja. kiirteemaksud m6rvavad :) aga monaco oli ilus. no hoopis teine maailm. m6tlesin et s6idan m6nele kohalikule ette, siis saab pärast raamida m6lk ära ja öelda, et tom cruise v6i michael schumaher tegi. a ei p6rganud nendega kokku. jalutuskäik mööda vormelirada oli kah omaette elamus :) ma T6ESTI ei kujuta ette kuidas nad seal NII kiiresti s6idavad.

pärast eksisime ära :) prantslaste teekultuur (autotee m6ttes) vapustas negatiivselt peale itaaliat. töllid vahivad taevast selle asemel et oma keerulisi teid mööda s6ita. ja suunaviidad on kah n6medad. igatahes l6puks suutis meie tubli gps meid 6igele teele juhtida ja prantsuse mägiteed olid meie. 1002 meetrit oli yks mäetipp. teine jäi natuke alla. keskmine kiirus 30km/h ja keskmiselt 1 180 kraadine kurv kolmes minutis. lahe. ja l6puks 2km tunnel itaalia/prantsusmaa piiril. eks otsige kaardi pealt yles :)

kämpingu leidmine kah kino. sisemaal keegi inglist ei räägi ja itaalia ega prantsuse minu repertuaari ei kuulu(nud). igatahes yhe italiaanoga saime kaubale ja ta siis käte ja autoroute saatel suutis meid 6igesse kohta suunata. selle aja jooksul seletades veel seda, kuidas ta on laevaga 20 aastat tagasi oslos käia ja pilti sellest näidata. respect.

ja yldse - kui teile tehakse itaalias restoranis ettepanek itaalia keeles teemal 15 euri 6htusöök siis peab teil kuradima hea isu olema. neli käiku (eelroog kahes osas, pasta ja lihavalik) + 2 pudelit veini. ja portsud olid SUURED. igatahes k6hu sai täis ja odavamalt kui m6nes pizzerias koos magustoidu ja veiniga :)