23.07.06

maailma katusel


maailma katusel
Originally uploaded by cal6.
täna jäi ette armas kyla nimega bern. ega ma täpselt aru ei saa miks nad seda shveitsi pealinnaks nimetavad a see selleks. kohvi maitses täitsa normaalne ja paar torniga maja oli kah. ära pildistasime kuradid :)

peale seda transiit läbi zurichi (maailma suuremaid kindlustusfirmasid kannab muide seda nime) ja FL (krt seda teab miks liechtensteini lyhend selline on) suunas viiv sild oli meie ees. hunnik ronimist autoga ja kääbusriigi keskpunkt oli meie läheduses. jala sinna ligi ei saanud ja eeslimehi parasjagu polnud (pyhapäev vist) igatahes k6rgust umbes 1700 meetrit ja kogu riik oli nagu peopesa peal. väga ilus pilt. soovitan ära käia.

ahjaa, lennukitäis langevarjureid tuli kuplite all maa poole 40 km bernist lääne pool. ei hakanud sinna sisse keerama, kama pole kaasas ja FAI litsentsi kah pole siiani suutnud ära vormistada.

jayldse - kui teile saksa kämpingus öeldakse, et vabu kohti pole siis suht suure t6enäosusega suunatakse sealt järgmisesse kämpasse austriasse v6i shveitsi. meil vedas, austria omas oli ruumi :)