24.01.06

esimene banner-reklaam und muu stuff :)

nojah, väidetavalt olla AT&T ostnud HotWired saidist esimese banneri. aasta siis oli 1994 ja banner oli kole.

krt, kui ma nüüd hästi meelde tuletan, siis ma olin tollal juba interneti sees. online.ee pakkus netiühendust (kodus oli 2400 boodine ilma veaparanduseta modem - lapsed, kas te ikka teate, mis see on?) ja kuna mu kasutajanimi oli online.ee esimese 100 sees (täpselt ei tea, mitmes, kui kaljundi või min ehk meenutab vanasid aegu, siis saab teada) siis oli see kujul "kalle", mitte "dialup1264527183" vms kräpp :) 200 eeku kuu + telefoniarve ja alates kahekümnendast tunnist kasutusajast taheti räigelt pappi juurde. ahjaa, enne seda oli teleporti 900-seeria number, kus regamist ei tahetud. tollane tööandja oli küll veidi kuri, kuna ei tead, kust tulid "pornotelefoniarved" aga see kuritegu on aegunud :) kes mäletab sõna "gopher"? :)

ja BBS-i aegadest ma ei hakka parem rääkimagi. repro daemons BBS oli üleküla koht. praegune skype tehnikadirektor kasvas osaliselt sealsest pointist välja :D tervisi siinkohal otile, kui ta iganes peaks seda lugema sattuma (khm, arvestades sõprade-tuttavate konsentratsiooni skypes peaks järgmise, ee, 5 minutiga link temani jõudma).

ohjah. olid ajad, olid majad. ja palace jutukas oli kah.

dääm. vahest on küll tunne, et aeg võiks pöörduda tagasi sinna, kus 300-boodine modem talna-dardu (mainori arvutuskeskus vs. dardu ülikool) vahel oli erikuradikõvasõna. helljee, ma olin seal [mainoris], kui see ühendus loodi :)

dääm, ma olen vana. RIP.