13.01.06

absoluutselt sisutühi kirjutis (don't read it)

märksõnad: kevad, päike, tegelikult talv, +3, pori, jää, pask, tramaivõi.

raamatud: joomahullu päevaraamatu teine osa, hitchhikers guide to the galaxy trilogy part 5 (really), ernie käsiraamat osa 13, UML2 for dummies (tuleb postkontorist ära tuua), UML2 bible (samas pakis ja postkontoris), digitaalne kindlus.

filmid: riot on (fakk kui kõva!), hichhikers guide to the galaxy, viimased paar ööd telekast silmanurgast kickboxer (kui muidu on filmid kategooriates A, B ja C siis see on vahemikus H-I), simpsonite hooajad 1-15 kodus tagasi, BOE2005, hunnik muid asju kah riiulist vahepeal plaadimasinasse pandud

muusika: saatpalu, koikson, metsatöll, korn, LP, plaadiriiul on täienenud mehiselt, las täieneb edasi.

ja kui meelde tuletada järjekodselt kuldseid sõnu "võidab see, kellel on surres rohkem asju" siis ma võidan mingi roundi kindlasti. liiga faking palju asju on. tuleks võtta seljakott, toppida see vajalikke asju täis, millega elab kaks nädalat ära ja ülejäänud asjad saata /dev/null kanti. aga ei saa. ühiskond on haige ja surub peale. laena ennast või lõhki, aga asju peab kogunema. noh, las nad siis kogunevad. saabki haua täis toppida mitte mulda, vaid asju.

ja kes seda postitust juhtub enne nelja tundi (peale postitamist) lugema, siis tea, et KAO MAGAMA. sellisel kellaajal ei loeta teiste blogisid. rääkimata kirjutamisest.