15.06.05

kolmapäev, õhtu, hilja..

kurat. kell on liiga palju. aga kuna tänase päeva jooksul esimene vaba hetk, siis selle asemel, et teiste blogisid hekseldada kirjutan siia miskit. aga nagunii miskit mõistlikku ei tule. öö jäi liiga lühikeseks ja päev venis liiga pikaks.

igaljuhul on startinud suure bussiga suvehooaeg. õues on sellisel kellaajal valge, nädalavahetustel on jälle midagi mõtekat teha (noh, jah, kelle jaoks kuidagi, minu jaoks on lennuväljal või mõnel muul adrenaliini külvaval kohal töllerdamine ikka paraja mõttega). nüüd tuleb veel lõplikult otsustada jaanipäeva plaanid - ja ennetades kommentaare - narva ma ikkagi ilmselt ei tule. poolele teele sinna lähen esmaspäeval, jälle ühed matused. aganoh, jah.

igatahes laupäev oli kõva. hommikul lennuväljale hüppama, siis keila-joale paintballima ja lõpuks eelmise aasta lõpupeopaika jooma. suhtkoht lõbus oli hommikul M üles ajada kõrvalvoodis, kuna tema oli ametlik ilmavaataja :) kujutatagu teda ette, öösel 5 paiku veel täies hoos hoovi peal suhtlemas ja siis hommikul seitsme paiku ärkamas. njaa. mina poleks selleks võimeline - müts maha.

nädsiis. möla ei jää pidama. lähen parem tuttu. mõnikord jälle.

ja kui mast miskit möliseb (thnx, wing), et langevarjuritel pole sittagi teha ja aina blogivad ja kommenteerivad, siis, njah. tikud, bensiin (seoses hinnatõusudega üle 0,5 liitri ei julge pakkuda) ja muu säärane talle. lähedal viia kah.