14.08.07

uue hobi algus

ühesõnaga, kuna vanus ei hüüa tulles ja midagi ju ometi peab tegema sai käidud ära green card kursustel niitväljal. hoolimata sellest et igasuguseid uusi lihaseid sai avastatud on tegemist üsna laheda spordialaga. lisaboonusena pidi tutvuma ka igasuguste toredate inimestega aga seda ilmselt näitab tulevik.

igatahes praeguseks on läbi tehtud kogu teooria ja harjutusplatside praktika, loodetavasti järgmine nädal (esmaspäev ju riigipüha, woohoo) saab ka esimene (20-par) väljak läbitud. näis.

igatahes servast varustust on hakatud juba uurima (RAM set?) ja üks item juba ostetud (kinnas :) ). ja rahulikkuse ning füüsilise pingutuse koha pealt sobib paremini kui seni proovitud alad (alates squashist lõpetades purilaudamisega, sinna vahele siis kõikvõimalik muu alates maailma-kõige-lahedamast-langevarjumisest lõpetades harju-hariliku-rattasõiduga).

ilmselt aeg ütleb oma ja eks aasta-paari pärast näe kas investeering (peamiselt siis ajaline) tasus ära või mitte.

p.s. kui keegi plaanib sama teed jalge alla võtta siis pean hoiatama, minule tundus algus täiesti lootusetuna, kursuse lõpuks tuli lootus tagasi, ja kui suudan nüüd enda õhtupoolikud-nädalavahetused mobiliseerida siis ilmselt võib isegi asja saada ja handicap kuskile 20-30 kanti keerata, rohkem ma hetkel plaane ei sea :)